Uw bestelling betalen

Uw bestelling betalen kan bij Openhaardhoutweb op diverse makkelijke en veilige manieren.
Hieronder een overzicht van de betaalmogelijkheden.

iDeal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
De Ideal betalingen worden voor ons verwerkt doorMolly Payment services die ervoor zorgen dat alle binen en buitenlandse betalingen correct en snel worden verwerkt.
Vooruit betaling
U kunt uw bestelling plaatsen en voor Vooruit betaling kiezen. De bestelling wordt geplaatst en u kunt via uw eigen bankomgeving het bedrag overmaken op onze rekening. Zodra het bedrag ontvangen is, zal de bestelling verder behandeld en verstuurd worden.

De betaling kunt u overmaken op:

IBAN: NL20.INGB.0661.4873.77
BIC: INGBNL2A
t.n.v: Adviesbureau Peter van der Mark
Onder vermelding van uw Ordernummer
Bancontact/MisterCash
Bancontact/Mister Cash of Bancontact is de Belgische marktleider op gebied van betaalkaarten. Door middel van een pincode kan men met deze kaart elektronische betalingen doen.
SOFORT Banking
SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 9 landen beschikbaar. Je klant kan in de omgeving van SOFORT de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig.