Vanwege vakantie ben ik op mijn mobiele nummer deze week niet berijkbaar bel met 0624572686 voor informatie vanaf 23 september ben ik weer normaal berijkbaar


 

Haagbeukhout

6 artikel(en)

6 artikel(en)

Haagbeukhout als haardhout

Haagbeukhout is ideaal te gebruiken als haardhout. De haagbeuk groeit langzaam waardoor het hout sterk, compact en goed te drogen is. Met een vochtpercentage dat onder de 20% ligt heeft haagbeukhout als brandhout de perfecte eigenschappen. Haagbeukhout wordt ook veel gebruikt door Pizzerias die op houtoven stoken vanwege de hoge temperatuur en lange brandduur.

De voordelen van haagbeukhout als haardhout

Haagbeukhout is het perfecte brandhout voor liefhebbers van stoken. Vindt u hout stoken en genieten bij het vuur vooral een ontspannende bezigheid? Dan is haagbeukhout zeker aan te bevelen. Het  prachtige vlammenspel geeft sfeer aan de ruimte en een heerlijke warmte. Andere voordelen van haagbeukhout:

  • Het is prachtig van kleur.

  • Creëert bij verbranding weinig rookvorming.

  • Het spettert en spat door het lage vochtgehalte vrijwel niet.

  • Gemakkelijk te stoken doordat het snel vlam vat.

  • Het geeft lang en veel warmte af.

Haagbeukhout puur of gemixt

Haagbeukhout is op zichzelf al een perfecte haardhout soort, maar voor wie graag andere kenmerken aan het haardvuur toevoegt is een mix een mooie aanvulling. Verschillende houtsoorten vullen elkaar aan of voegen iets toe. Aan het vlammenspel, de geur, de brandduur en het gemak van aansteken. Bekijk daarom ook eens ons gemengd hout en andere houtsoorten.


Als u vragen heeft over haagbeukhout als brandhout bel dan gerust naar +31 (0)45 532 35 81 of  mobiel naar +31 (0)6 531 50 805.