Openhaardhoutweb is een webwinkel van Peter van der Mark

Peter van der MarkWij leveren al meer dan 10 jaaropenhaardhout, pellets en briketten door heel Nederland, in België en in Duitsland

Door onze samenwerking met transportbedrijf Transmission met een netwerk door heel Nederlend kan uw bestelling de volgende werkdag bezorgd worden, mits voor 15.00 uur besteld (en betaald)

Voor België, Duitsland en de Waddeneilanden gelden afwijkende prijzen en levertijden voor de bezorging.Dat is mede afhankelijk van het aantal pallets. Graag zien wij uw prijsaanvraag tegemoet om u een passend aanbod te kunnen doen.

De pallets worden met een electrische palletwagen gelost en in overleg met de chauffeur op de door u gewenste plek geplaatst, mits die niet te ver weg is en bereikbaar voor de palletwagen. De palletwagen kan niet over grind of gras rijden en dit transport (op eigen terrijn) geschied altijd op uw eigen risico.

Wij besteden de uiterste zorg aan het klaarmaken en het verzenden van onze pallets. Alle pallets worden door mij persoonlijk klaargezet. In ons magazijn in Hoensbroek met een oppervlakte van 2000m2, beheren wij een grote voorraad meer dan 2000 pallets met openhaardhout, pellets en briketten. In deze voormalige houtzagerij loods is een goede luchtcirculatie gegarandeerd. Zo blijft het hout mooi droog, het heeft precies het juiste vocht percentage van circa15%. Bovendien heeft de wind er vrij spel en dat komt de kwaliteit van het hout weer ten goede.

U kunt bij ons tevens allerlei bijproducten laten meeleveren bij uw pallet hout of briketten. Losse pakken briketten, zakken strooizout, aanmaakhout  enzovoorts. Het word zonder extra bezorgkosten met de pallet meegezonden. (Wij geven per pallet aan hoeveel kg u mag bijladen.)

Bestellen is heel simpel via de website Mocht u, om wat voor reden dan ook, moeite hebben om zelf te bestellen, bel dan gerust. Wij zijn maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 08.30 tot 20.00 telefoon 045-5323581 of mobiel 06-53150805.

Ons afhaal magazijn in Hoensbroek is geopend van 1 september tot 1 maart de openingstijden zijn van 13 tot 17 uur behalve zondag dan zijn we gesloten, buiten deze tijden alleen na telefonische afspraak.

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Dan kunt u mij ook bellen, ik help u graag verder.

Peter van der Mark
Openhaardhoutweb.nl

06-53150805 of 045-5323581